Használtan vettem bicajt, amin a gumi cserés. Schwalbe v Continental?
Most Cont.contact van rajta.Az oldalán repedezett,emiatt gondolom,h cserélni kellene.A hátsó elég kopott is,az elsőn viszont még recés a minta felülete.Emiatt elbizonytalanodtam a minőséggel kapcs.,csakhogy több helyen is ezt a két márkát dicsérik.Lehet,hogy öreg a gumi és ezért ilyen repedezett a kevésbé kopott?
Na mindegy,szóval tanácsot kérnék,hogy milyen guit vegyek,ha aszfalton,és kavicson is szeretném használni,hátam mögött egy gyerkőccel.
Köszi előre is!!
schwalbe...
sok conti megfordult alattam, es mindeikkel szivtam..4honap utan szetrepedeztek, 4bol 3 szalszakadasos lett stb...
contibol csak supersportplus, grand prix es sport contact-al voltak tapasztalataim (mind rossz)
schwalbebol pedig lugano, ultremo r, ultremo aqua, crazy bob es marathon plus amiket hajtottam, es mind pozitiv..:D
de baromi sok tipus van meg ezeken kivul..:(
kinek mi jon be...
ezert irtamhogy schwalbe jo..meg a varosi occsobb gumijai se gagyik
de continal azert ha a full race kategorias gumija xar akkor az occso varosi se lesz jo vetel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!