Érdemes rendelni ilyen kerékpárt Angliából? (link) Milyen minőség lehet?
Most (fél áron) 40 ezerbe kerül és 4 ezerért házhoz szállítják Magyarországra.
Itthon 44 ezerért semmi használhatót nem lehet kapni.
Előzőre: A középső mindenképp megfontolandó. Az kb annyi,mint ez az Angol.
Kérdező. Ez nem fog kijönn 44e-ből, ebben biztos lehetsz. Tudom, mert rendszeresen rendelek külföldről termékeket. Angliából is. Ez közel 50e Ft lesz.
Már maga a bicikli ára is több, mint 40e, az inkább olyan 43-45 környékén lesz árfolyamtól függően. Ehhez jön még a szállítás ami szintén nem 4e Ft hanem több. Úgy 355-360Ft-os árfolyammal nyugodtan számolhatsz.
Most rendeltem egy terméket hétfőn fizettem ki.
15.51GBP volt az ár és 5540Ft-ot vontak le a számlámról. 357Ft-os árfolyam.
Sajnos a Csepel bicikliről olyan sok rosszat hallottam (gyenge minőség, olcsó alkatrészek), hogy ilyet tuti nem veszek.
Akkor inkább még gyűjtögetek biciklire.
Sajnos tényleg hulladék az ilyen bringa.. :S De gurul.. Egy darabig.
3 hét intenzívebb hazsnálat után első váltó karja letört. A bal hajtókar szétnyalódott és leesett. A jobb hajtókart rögzítő csavar szétroncsolta a monoblokk menetét, és nem lehet bele hajtani úgy hogy ne lazuljon fel.
Egy nyanvadt madzag beakadt a hátsó váltó görgőjéhez, és olyan hihetetlen fos a bringa, hogy a váltó bele van LŐVE A NYANVADT VÁZBA! Nem lehet leszedni. Szegecselve van, görgőket sem lehet kiszedni. Totál beállt! A lánc elugrál a fogak felett...
Az első váltó jó, meg a hátsó fék, hurrá... De már nem gurul. 3 hét, napi 20km oh yeah, ebből ha kettőt veszek kihúzom 2 hónapig. Jogos a felvetés hogy jobban jár.
Amúgy a csepel bringák nem olyan rosszak.
Ilyen árban.. Nem egy csúcsminőséget kell várni.
Középkategóriás bringák a "jók" de azt 200 alatt nem kapni.
oké elmehetünk ebbe az irányba villoghatunk a többszázezer forintos kecskéinkkel nekem is van, de a kérdező 40-50.000ft-s árkategóriából kérdezett.
Amúgy Linkoln garancia.
Egy szóval nem mondtam, hogy egy jó bicikli lenne, de azt felejtsd is el, ebben az árkategóriában akármelyik országból rendeled.
Én nem kötekedésből mondtam.
Én vallom hogy a középkategóriás bringa bírja jól.
Amit linkeltél nem egy erős középkategóriás bringa. Alsó kategória.
Az alsó nem azt jelenti hogy ócska. Csak a középkategória úgy általában jobban bírja.
Nekem volt már sok féle bringám, és sok csapattársamnak is, haveroknak. Vélemények, pl a testbiken is jelzik valamelyest, hogy a legmegbízhatóbb a középkategória.
Az pedig, sajnos tényleg 300 ezer körül van. 200 alatt nincsen.
Használtan lehet szerezni megóvott bringákat. Ha erős a bringa akkor nem lesz baja némi használattól.
Alsó kategória sem rossz, csak, véleményem szerint érzékenyebb.
Én azt szeretem ha semmi baja a bringámnak. Mindig elvisz A-ból B-be, és nem kell szerelgetni.
Valóban sokat számít a felhasználási terület.
Hogy mennyit, és hol használják a bringát. De aki közlekedési eszköznek is hazsnálja, esetleg még edzeni is, annak kevéske a 100ezres bringa. Elhasználódnak rajta a cuccok, és idővel már nem adja azt az eleganciát, azt a hangtalan merev suhanós érzést amit valaha. Kicsit szegi a motivációt, van akit idegesít, és idővel elkell kezdeni lecserélgetni az alkatrészeket.
100 ezerből, a mai technológia és gazdasági körülményekkel, még nem tudnak randesen megmunkálni egy kerékpárt. A középkategória az ahol már van pénz és energia szépen megmunkálni minden részt. Nem törikl, fárad, úgy az anyag. nem kell bówli részeket tenni az alkatrészekbe hogy spóroljanak. Stb. Az felett, már csak a grammspórolás megy. Annak valóban nincsen értelme.
Én törtem már el sok alkatrészt, nyaltam el meneteket, repesztettem szét alkatrészeket, de a középkategóriás, márkásabb alkatrészekkel kapcsolatban kirajzolódik idővel hogy jobban állják a sarat.
De igazad van, a kérdező egyáltalán nem valószínű hogy sokat használná a bringát. Úgy meg ha jó helyen tárolja, nem lesz különösebb baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!