Hány éves korotokban és ki tanított meg bicajozni? Én nem tudok, tök gáz, lehet hogy jövőre b. túrás osz. Kir. Lesz.17L
Sosem késő megtanulni valamit. Ha szeretnéd, akkor elkezded és hamar megtanulod, ha egyébként nincs valami betegséged, ami az egyensúlyérzéket befolyásolja.
Nem biztos, hogy esni fogsz. De ha félsz ettől, akkor vannak védőeszközök (könyök- és térdvédő). Talán nem is kell venni, mert hátha ismersz olyat, akinek van. Nem kell sokáig, csak az első nap. Utána már megy nélküle.
Vagy tanulj füvön. Nehezebb menni kicsivel, de nem lehet akkorát esni mint aszfalton.
A dombos környék sem lehet akadály, ha nem túl meredek. De biztos van egy áruház a közelben, aminek van parkolója. Az sík szokott lenni. Úgyis csak az első időkben számít ez, mondjuk egy óráig. Nem kell kocsival menni, tolni is lehet a bicajt...
Van még valami kifogás? :)
Ja, hogy nincs időd. Hát az tényleg mindenkinek csak arra van csak, amire rászánja.
kovpet! Én tényleg nagyon értékelem, hogy segíteni próbálsz a tanácsaiddal a kis szorongó énemnek, de úgy kell most visszafogjam magam, de ez kibukik:
Áruház a közelben???? Ez nem Pest!!! Nem minden betonkocka, 100 méterre tőlünk már szőlők vannak:D Egy kisbolt van a környezetünkben, olyan nagy parkoló, amire gondolsz esetleg a város másik szélén (kb. 5 km) és addig nem tolom el, biciklit tolni is utálok (nemrég 1 ismerősöm megkért, h toljam kicsit a biciklijét, én meg féltem, hogy bénázok és nem abba az irányba fog menni - már a bevásárlókocsival is gondjaim vannak, ha tele van- ezért inkább okot adtam ezzel neki, h összevesszünk).
Amúgy sem örülnének ott nekem a parkolóban sem az autósok, sem a kéregetők.
Asszem nem bízok magamban, nem téged akarlak hergelni a sok kifogással, meg senkit, aki segíteni próbál, csak ez már szinte nálam beletörődés, h nem tudom és "fóbia".?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!