29-es MTB-re 28-as trekking gumi?
Lehetséges ez a dolog? Ha igen akkor mennyire kell erőszakolni a gumit, hogy felmenjen a felnire?
Előre is köszönöm! :)
Heeee ember! Ket kulonbozo atmerorol beszelsz. Hogy a fenebe lehetne az egyiket a masikkal cserelni? Hasznalhatnad az agyad!
Korulbelul olyan hulyeseget mondtal, mint ha 43-as labra, raakarnal eroltetni egy 37-es magassarkut. Remelem erted :)
Akkor ezzel a képpel mi a helyzet? Maxxis detonator gumi van egy 29-es RR felnin. Tudtommal nem gyártják az említett gumit 29-es méretben... Amúgy kerékpár szaküzletben beszélte egy fickó a szervizessel, hogy elvileg működnie kellene.(nem saját kitaláció!!!) Na most az a kérdés, hogy ennek van-e valóságalapja?
Nekem a képen levő kerék 26-osnak tűnik.
Nem hiszem,a gumi nem nyúlik. Kérdés hogy mit értenek 29-es és 28-as keréknek, ugyan is nem a valódi átmérőt.
"A 29 colos méret alapvetően nem egy új találmány, mert a felni az országútik méretét használja csak ballonosabb gumival, és így érik el a nagyjából 29 collt."
Megtaláltam a választ :)
igen pontosan...
az elso kommentelo meg egy oltari nagy sggfej..XD
Kapásból azt mondanám, hogy mivel mind2 622-es, tehát természetesen igen. De nem árt figyelembe venni a felni szélességét is, hogy mit szól a keskenyebb külsőhöz. (pl, az én 19mm-es felnimen erősen határeset a 28-622-es SportContact -főleg hogy a continental szereti túlméretezni a külsőit, így az inkább 25-ös. Ez meg már erre a felnire nem igazán ajánlott)
Itt nézz körül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!