Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első váltónál miért lehet ez?

Első váltónál miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Jó pár éve tekerek már, különösebben még nem fogott ki rajtam "beállítás", de az első váltónál most ez történt. Egyszerűen nem teszi fel a legnagyobb lánckerékre a láncot. Akár hogy állítom a váltó elfordulási szögét a vázhoz képest, akár hogy állítgatom a csavarokat, egyszerűen csak súrolja a terelő belső felét a lánc. A legkisebb és a középső tányérra való váltás érdekes módon hibátlan. Az a vicc, hogy a legnagyobb lánctányért még nem is használtam, mert nem viszi fel rá a láncot, szóval még igen csak "szűz" fogak vannak még rajta. :D Ötlet esetleg?
2013. júl. 3. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Bovden nem akad sehol?
2013. júl. 3. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:
"Sajnos" nem... :( Nem értem... Lehet hogy itt váltó gond lesz... Vagy nem tudom.
2013. júl. 3. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

a h jelu csavaron kell kifele tekerned...

kozepen hogy all a valto?

ugy allitsd be hogy ha elol kozepen van , akkor hatul ha a legkisebben es a legnagyobbon van, csak akkor szabad a lancnak beleernie a valtoba...ekkor jo a bowdenfeszesseg...ien bowdenfeszesseggel es megfelelo mertekben beallitott h csavarral mennie kell...meg1 dolog lehet, ha a valto belso terelolemeze negyon ki van hajolva akkor meg gond lehet, fogoval egy poppet hajlithatsz rajta

2013. júl. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!