Első váltónál miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Jó pár éve tekerek már, különösebben még nem fogott ki rajtam "beállítás", de az első váltónál most ez történt. Egyszerűen nem teszi fel a legnagyobb lánckerékre a láncot. Akár hogy állítom a váltó elfordulási szögét a vázhoz képest, akár hogy állítgatom a csavarokat, egyszerűen csak súrolja a terelő belső felét a lánc. A legkisebb és a középső tányérra való váltás érdekes módon hibátlan. Az a vicc, hogy a legnagyobb lánctányért még nem is használtam, mert nem viszi fel rá a láncot, szóval még igen csak "szűz" fogak vannak még rajta. :D Ötlet esetleg?2013. júl. 3. 16:06
2/3 A kérdező kommentje:
"Sajnos" nem... :( Nem értem... Lehet hogy itt váltó gond lesz... Vagy nem tudom.
2013. júl. 3. 19:17
3/3 anonim válasza:
a h jelu csavaron kell kifele tekerned...
kozepen hogy all a valto?
ugy allitsd be hogy ha elol kozepen van , akkor hatul ha a legkisebben es a legnagyobbon van, csak akkor szabad a lancnak beleernie a valtoba...ekkor jo a bowdenfeszesseg...ien bowdenfeszesseggel es megfelelo mertekben beallitott h csavarral mennie kell...meg1 dolog lehet, ha a valto belso terelolemeze negyon ki van hajolva akkor meg gond lehet, fogoval egy poppet hajlithatsz rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!