Szerintetek ez szép eredmény?
sztem tök jó erdmény
hát ha elesel, akkor benézted, mert nagyobb bajod is lehet a horzsolásnál
Enyhe tulzas van abban, amit elmeseltel ... de azert jo szori :)
Nos, eros lejton tudsz csak 60 fole menni montival, de valoszinu feltel volna ettol a sebessegtol ... de azert tetszetos a lelkesedesed.
60-nal elesni? Vedocucc nelkul? egyreszrol hazardirozas, masreszrol pedig halalos ... NEM VICC!!! ... 30-nal, mar tobb csontod torik ... 40-nel mar ugy kanalaznak ossze ... 50-tol orulnel ha megtalalnak a darabjaidat ... 60 folott mar nincs is mirol beszelni, meghalsz es kesz.
De nyugtasson meg a tudat, nem mentel 50 korul sem :)
(Focus VAriado v2.) Országútim van , néhányszor már sprinteltem 60-al(50valamennyi). Kicsi lejtő? A mecsekben mentem 72-el és nyomtam a féket mint állat (mersze adagokban), és te 'egy sima' Mountain Bikeval mentél akkor a féked kb semmit sem fogott volna gondolom egy sima bringán nincs 'olajfék'és már ugy szedtek volna össze. Hát én estem már el 40-el és ugy kell bukni hogy 'magzatpóz' és fejed lehúzod a meledhez, mert ha máshogy esel 95% fölött az esélye annak hogy a tehetetlenségi erő kinyir mikor arccal a foldet éred, ja és táskával tuti meghalsz ha elesel, hiába van bukó rajtad. De rajtad még az sem volt. Amit írtál, hogy 60-al mentél az nagy valószínüséggel kamu, és igen ha ezt el tudod érni egy sima mountain bikeval akkor az iszonyatnagy eredmény.
Igen, szép eredmény ... lenne.
Montival 60-65, kicsi lejtőn, szélárnyék/hátszél nélkül, na ez már erősen Tour de France futamgyőztes kategória :)
Én elég meredek lejtőn mentem 72-vel, de akkor a fejem a kormányon volt szinte és eléggé tekernem kellett, hogy elérjem ezt az eredményt. Az is elég veszélyes művelet volt, de még fiatal voltam és naív.
Ez meg kamu.
Közúton 40 fölött amúgyis kötelező a sisak és azzal is max 50 a megengedett.
Én csak azt nem értem soha, hogy hogy akarnak 60-70-el tekerni montival? Az én outimmal, legnagyobb áttételen, (Ami elég szépen fölözi a montik áttételét) úgy darálok ha gyorsan megyek hogy nagyon. Nagy erővel taposok. Percenkénti 150-es pedálfordulat felett nem igazán lehetne tekerni, sőt, patent rendszer nélkül az is nem kicsit veszélyes. De gondolom amikor szokták írni hogy 70-75-el, jelen esetben 65-el nyomatják az ipart, akkor nekik simán pörög a lábuk percenként 200-at gond nélkül, nem?
Ha 65-el tekertél, akkor igen, nagyszerű eredmény.
Én időfutamozok, és sprintelek, de 65-re nem tudok felgyorsítani szélcsendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!