Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Honnan tudhatom, hogy a...

Honnan tudhatom, hogy a szervizben valóban betöltötték a kerékbe az OKO defektmentesítő folyadékot?

Figyelt kérdés
A kerékpárboltban egy új biciklihez vettem volna slime defekt free belsőt, de nem volt. Azt mondták, ugyanott vagyok, ha betöltenek a kerékbe OKO defektmentesítő folyadékot. Állítólag be is töltötték. Hogyan ellenőrizhető ez anélkül hogy kiszúrnám a kereket?
2013. jún. 29. 13:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

hát egy multi-biztosítónál dolgozom jogászként.

szerinted honnan ismerem ilyen jól az embereket?

hidd el nekem : én egy hét alatt több mocsokkal találkozom mint te egész életedben!

tehát te is egy hazug tolvaj vagy ezek szerint...

2013. jún. 29. 20:15
 12/22 anonim válasza:
áá szúrd ki a kereket és kész
2013. jún. 29. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Figyu jogasz! Ha nem bizol a szereloben, csinald meg magad.

De mint jogasz ismerned kellene az artatlansag vedelmet ... tehat amig nem bizonyosodsz meg, addig ne fikazz.

Foleg ha idegen vagy, viselkedj ugy mint egy vendeg es ha nem tetszik valami, menj haza.

2013. jún. 29. 22:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Tudod jogasz, van egy magyar mondas: mifelenk azt mondja a magyar, hogy a gazda szeme hizlalja a disznot ... nem tudom erted-e a magyart, de ez meg romanul is azt jelenti, ha odafigyelsz a dolgaidra, akkor nem er veszteseg.

Miert nem alltal a szervizben a bringad mellett, amig beletoltottek a trutyit? Akkor lathattad volna es nem lennenek uldozesi maniaid.

Nalatok romanban a belsot is kilopnak a szerelok ugy-e?

2013. jún. 29. 22:45
 15/22 A kérdező kommentje:

nem tudom honnan jött hogy román vagyok?

érdekelne.

nem magyar vagyok, ennyit írtam.

történetesen francia.

és addig vagyok Magyarországon, ebben a találóan Orbanisztánnak és Abszurdisztánnak csúfolt hulladék országban míg a munkáltatóm és a szerződésem erre kényszerít.

megígérhetem: egyetlen perccel se tovább.

már csak azt nem értem, és ezt talán elmagyarázhatnátok: hogy lehet hogy itt élnek emberek? hogy nem lett itt még mindenki kivándorló vagy öngyilkos?

nekem ha ide születtem volna, két gondolatom lenne: a) elmenni b) ha ez nem megy akkor kötél + faág.

de itt én nem élnék.

szeretnék néha a tükörbe is nézni tudni illik.

és a magyar ember hogy néz a tükörbe? hát ezt nem tudom.

Nalatok romanban a belsot is kilopnak a szerelok ugy-e?

2013. jún. 30. 14:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Nagy a pofád, így anonimként... De próbálnád ilyen hangnemben szapulni az országomat személyesen esküszöm, hogy előzetesben tölteném azt az estét...

A magyarok nyilaitól ments meg uram minket...

2013. jún. 30. 14:51
 17/22 A kérdező kommentje:

na hát ez az. épp ez a viselkedés ami miatt nem értem hogy élhetnek itt emberek? (vagy nem is emberek élnek itt, hanem zombik?)

én feltetm kérdést az országgal kapcsolatban, és kritikát fogalmaztam meg.

erre nem az a reakció hogy ÉSZérvek, magyarázat stb.

nem. hanem "beverem a pofád, mert szidtad az országomat, istenemet, feleségemet, stb.

ha a kritikára ilyen válasz jön, arra csak egy magyarázat van-a kritkát élesen fogadó személy maga is érzi hogy a kritika megalapozott.

na pont az ilyen viselkedés és az ilyen bősz vadbarmook miatt (is) tűnök innen amint tehetem.

és persze TOVÁBBRA sem értem: hogy él itt az akinek nem muszáj? és miért? ez egy UNDORÍTÓ ország, undorító (ld a mellékelt példa) emberekkel.

kinek kell ez?

fel nem fogom.

De próbálnád ilyen hangnemben szapulni az országomat személyesen esküszöm

2013. jún. 30. 15:39
 18/22 claidheamohmor ***** válasza:

Ha kiveszed a belsőt, és megtapogatod, érezned kell (érezni lehet) a benne lévő sűrű folyadékot. Egyébként ha autószelepes, és benyomod a szeleptűt, vagy ha szingós, akkor kicsavarod, ilyenkor a nyomás alatt lévő belsőből a betöltött defektvédő folyadék hajlamos kifröccsenni ("köp egyet"), így is megbizonyosodhatsz - és így szét sem kell szedned.

Én egyébként nem vagyok elájulva a slimeos belsőtől, de még adok neki pár esélyt, mielőtt temetném.

A kevlárbetétes külső viszont egy nagyon jó találmány, és ma már elérhető áron lehet hozzájuk jutni.

Még ebben a hulladék országban is.

Üdv, francia, legyen egy jó napod.

2013. jún. 30. 16:43
 19/22 A kérdező kommentje:

na, kiderült hogy van benne folyadék. ma volt egy szép defekt. megnyugodtam.

másik biciklimen slime gyári belső van, és nem volt leállás defekt miatt, pedig kismillió defekt volt azóta.

szóval sztem jó.

slime nélkül volt olyan (nevetséges sztori) hogy szó szerint a sarokig nem jutottam el, mert királydinnye és defekt, kerék leereszt, hazatol.

persze hogy mit művel a slime magával a kerékkel, abroncssal, az kérdés.

Én egyébként nem vagyok elájulva a slimeos belsőtől, de még adok neki pár esélyt, mielőtt temetném

2013. jún. 30. 17:27
 20/22 anonim válasza:
dehogy vagy te francia...akkor amikor én japán...pfff
2013. jún. 30. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!