Tudtok valakit, aki olcsón dolgozik, és ért a bmx-ekhez?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy szerviz legyen, elég ha megbízható.2013. jún. 26. 11:05
2/17 A kérdező kommentje:
Hátsó kerék tengely csere (nem gurul), és alkatrész beszerzésben is szívesen fogadom egy hozzáértő segítségét.
2013. jún. 26. 12:59
4/17 A kérdező kommentje:
Budapest. De valameddig tudom szállítani Pest megyében és persze Budapesten is.
2013. jún. 26. 13:47
5/17 anonim válasza:
Hát ha egri lettél volna akkor ingyen megcsináltam volna ha az alkatrészeket kifizeted. Vidd el a Velvart-ba, ott tudnak valamit vele kezdeni. Elég csak a kereket vinned.
6/17 A kérdező kommentje:
Azert koszonom :)
2013. jún. 26. 14:14
7/17 anonim válasza:
velvart vagy barmi bringabolt..tengelycseret nem lehet elbaszni, meg egy betanitott majom is meg tudja csinalni szoval vidd le a sarki bringaboltba..
8/17 anonim válasza:
velvartban is ami nem olcso hely, 1500bol max kijon egy 14es tengely, iparishoz meg olcsobb
meg csapagyakkal is megvan 2bol max
9/17 anonim válasza:
szerintem a kérdező BMX-e biztos hogy nem ipari csapágyas...
10/17 A kérdező kommentje:
2013. jún. 27. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!