GTX biciklikről tudnátok nekem valamit mondani?
Figyelt kérdés
az érdekelne, hogy hol gyártják , milyen márka ez voltaképpen, mert neten nem igazán találtam róla semmit. Tényleg magyar, vagy Magyaro-n összerakott olcsó kínai alaktrészekből álló?
köszi szépen
2013. jún. 23. 19:10
11/11 Tudvajó válasza:
A hozzászólásokban megtaláltam, ami figyelmeztetés és érdemes oda figyelni. Nekem sokáig megfelelt egy Csepel gyártmányú kerékpár, de szerettem volna egy váltós típust. Az olcsó ár és a váltós típusból lett egy "GTX Retro" kerékpárom. Mitagadás, kétszer estem el vele, egyszer jobbra másodszor baloldalra. A sérülések begyógyultak, de még nem szoktam meg a különbséget a Csepel kerékpár és a váltós GTX Retró között. A korom miatt lehet, de remélem tudom még használni egy jó ideig. A műszaki oldalt, csak egy kerékpár ismeretében tudom bírálni a gyártók típusait nem ismerem. Talán a méretet is jobban figyelembe kellett volna venni a vásárláskor. Amikor szűk egy ruha, nehezebb viselni?! A kerékpár mérete nem megfelelő, nehezebb vele közlekedni. De mit lehet tenni, árban és méretben, nem volt több választék. A többit már leírtam. Sok loyan termék van, ami bírálható, csak arra nem kell felülni, használat közben és közlekedni az egyre sűrűbb jármű forgalomban. Nem írok taulságot, gondolom aki elovasta a leírtakat, meg tudja tenni egyedül is. Remélem tudtam segíteni a bizonytalankodóknak és ők már jól választanak kerékpárt vásárláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!