Hogyan rakjam össze a láncomat, ha véletlenül teljesen kitoltam a csapot a szemek közül? Acor ATL-2716 nevű láncbontóm van, de nem boldogulok vele.
Figyelt kérdés
Mindenféle megoldás érdekel, ami nem roncsolja a láncot. A láncomban nincs semmi extra, nem kipattintós meg ilyesmi, csak láncbontóval lehet kivenni és betenni a csapot bele. Persze ha nem toltam volna ki teljesen...én hibám, elfelejtettem, hogy nem szabad, igaz nem is sűrűn csinálok ilyet, eddig ez volt a második.2013. jún. 7. 23:38
1/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod visszatolni, de még ha sikerül is, én akkor sem bíznék egy így összebarmolt láncban... vegyél egy patentszemet, azzal pótold ki, és akkor legközelebb nem kell a láncbontóval sem vacakolni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem az jutott ma eszembe, hogy mi lenne, ha felhevíteném a láncszemet, hogy kitáguljon, és akkor könnyebben átmegy rajta a csap, utána meg már könnyen áttolom az egészen a láncbontóval. Ez működhet?
2013. jún. 8. 11:18
3/7 anonim válasza:
Hát ez még rosszabb megoldás. Vegyél tényleg patentszemet és a továbbiakban 1 mozdulat levenni a láncot.
4/7 anonim válasza:
vegyel ki egy szemet, patentszemmel meg ne szenvedj, mert az lesz a leggyengebb lancszem...ha szakad a lanc ott fog szakadni, mivel jobban kopnak a csapjai mint a lanc tobbi reszenek, meghat minek kellene konnyen leszedhetonek lennie?...ha elol a llegnagyobb tanyeron van a lanc, hatul meg a legkisebben akkor a valtogorgoknek pont fuggolegesen kell lenniuk, sz.val addig roviditheted a lancot...
5/7 anonim válasza:
Tényleg azt próbáld meg, hogy kiveszel egy szemet. Ha ezután is jól működik a váltó, akkor hurrá, ha nem, mert túl rövid lett a lánc, akkor patentszem vagy új lánc.
6/7 anonim válasza:
"patentszemmel meg ne szenvedj, mert az lesz a leggyengebb lancszem"
Gondolod, használna valaki is patentszemet, ha az lenne a leggyengébb? Bevált technológia ez.
7/7 anonim válasza:
"patentszemmel meg ne szenvedj, mert az lesz a leggyengebb lancszem"
"Gondolod, használna valaki is patentszemet, ha az lenne a leggyengébb? Bevált technológia ez."
Az, hogy leggyengébb, nem jelenti azt, hogy túl gyenge. Szóval a kettő nem mond ellent egymásnak. Ugyanakkor abból, hogy az a leggyengébb, nem következik, hogy ne lenne érdemes használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!