jó akkor megkérdezem máshogy. Mi a véleményetek arról ha egy lány fixizik?
NEM A MENŐSÉGEN VAN A LÉNYEG.
csak úgy általánosságban érdeklődök.
semmi...foleg ha megnezem a gepet alattuk akkor inkabb szanalom..de ha 50plusszos tanyerral fek nelkul es nem csilivili szines gagyi csepel alkatreszekbol all a verda akkor elismeroen csettintekXD
ha meno bringas csajok tarsasagat keresem, akkor kimegyek egy palya edzesre vagy versenyre a milli-re...:D
Senki nem kért meg rá, hogy válaszolj, ha nem akarsz beszélni róla akkor ne beszélj. ennyi.
Ez egy olyan oldal ahol kérdéseket tesznek fel az emberek és a cél, hogy válaszoljanak rá, nem az hogy a válaszoló értetlenkedjen, hogy miért tette fel a kérdést a másik illető. Ha nem érted a kérdést akkor bizony rossz kérdésbe botlottál.
és pontosan azért kérdeztem meg mert a fixizésnek egy külön kultusza van..legalább is az én körömben és ha jól tájékozódom akkor Pesten még számos helyen szintén.
Viszont kevés lány fixizik és csak feltettem egy tök egyszerű kérdést, hogy mi a közvélemény erről... de látom sokan nem értik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!