Ebben az árkategóriában melyik mtb-t ajánlanátok?
Olyan 80-130 ezret szeretnék rászánni. Főként a vázzal kapcsolatban kérnék tanácsot (a többit vétel előtt/után lecseréltethetem). Különösen érdekel a festés, mert ha az nem jó, akkor azt nem kis móka újrafesteni... No meg a hegesztés, de ezt lehetne sorolni sokáig.
Rengeteg márkát átnéztem, olvastam testbike-on véleményeket és nem tudok dönteni.
Most épp vele szemezgetek: [link]
Mely márkát (típust) ajánlanátok ebben az árkategóriában, aminek eléggé jó a váza?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ezt egy picit túl árazottnak érzem.de többi nagymultú márka is hasonló árban van.
a festés pedig amelyik tetszik,és nem olyan hűha móka vvázat festeni :) inkább macerás.
Köszönöm szépen a válaszokat és a tanácsokat!
Akkor azt mondjátok pl. festést illetően nincs nagy eltérés? Csak mert nézegettem Gepida Sirmium kerékpárt is, de annak a festését nagyon szidják. Mert oké, nem olyan nagy hűhó vázat festeni, de csak azzal az egyel nem akarok egy ideig bajlódni. Mert mást ha kell lecserélek, meg alapból minőségibb cuccokat veszek rá. Meg hát a festést inkább egy szakemberre bízom, ami ismét egy szép kiadás. Nem sajnálom rá a pénzt, de ha 2 hónap után vihetem festetni, akkor megbolondulok. :-)
Láncvillavédőt és öntapadós lapokat is egyből beszerzem majd, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!