Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fixi hátsó fogaskerekem...

Cyberduke kérdése:

Fixi hátsó fogaskerekem skiddelésnél csúszik, ha meg újra elkezdek tekerni visszaugrik, meglett húzva, de újra előjött a hiba, valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
A biciklim teljesen újonnan vettem és nem volt még a lábam alatt csak 4 alkalommal. Most tanulom és azt vettem észre, hogy amikor visszatartom a tekerést csúszik egyet a hátsó fogaskerék és újra tekerésnél visszaáll. Meghúztam már egyszer, de később újra előjött a hiba. Valakinek van valami ötlete mit csináljak?

2013. jún. 2. 01:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Ez a csúszást úgy nevezném, hogy szalajt!
2013. jún. 2. 01:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Eztbaromira ne nevezd ugy hogy szalajt, mert kinevetnek..(koztuk en is:D)

De ugye normalis agyat hasznalsz, forditott menetes kontraval nem pedig ganyolt megoldassal nyomod???

Rotafix modszerrel huzd meg a fogast, majd csak ezutan huzd meg a kontrat, es soha tobbe le nem lazul...

2013. jún. 2. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Az alternatív kifejezést érthetőségből írtam le, de viccnek szántam csak ez lemaradt :D ! Nem gányolt cuccal nyomulok. Bolti fixim van, tehát minden meg van oldva rajta. A probléma az csak, hogy nem magyar földön élek, és itt nincsenek hozzá kulcsaim, így bicikli szervizben rakattam össze, meg a garanciát is így kapom meg. Csak sajnos ebben a kisvárosban elég kevés hozzáértő ember van. Így majd nyáron hazaviszem és otthon csinálok vele valamit. A válaszodat köszönöm sokat segítettél!
2013. jún. 2. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

meg egy kis segitseg...:D

[link]

2013. jún. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!