Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyit ér ez a kerékpár?

Mennyit ér ez a kerékpár?

Figyelt kérdés

-Sach Huret agyváltó (2),vátó(6)=12 fokozat

-Weinmann dobfékek

-belga kerék

-holland gumikkal

Minden működik rajta.

25-ért vettem.

Herkules

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 1. 21:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csak furcsa mindenki ilyen kevésnek mondja.

Tele van márkás alkatrészekkel.

Csak pár karc van rajta.

2013. jún. 1. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Mondtam az én példámat, az a bringa is elég jó állapotban volt.

Nem azt mondom, hogy nem érhetne meg annyit, csak hogy a magyar vásárlóerő nehezen vinné el. Nem akarlak elkeseríteni, de a kora miatt sokan nem mernének, csak tízezer alatti kezdéssel rálicitálni.

2013. jún. 1. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Simán megért annyit, attól hogy régi, nem rossz egyből. Az itteni bolhapiac is tele van ilyenekkel, és szerintem jók.
2013. jún. 1. 23:53
 14/18 A kérdező kommentje:
40-ről alkudtam 25-re.Szerintem teljesen megérte.Sokkal gyorsabb mint az MTB-k.
2013. jún. 2. 11:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy gyorsabb, mint a MTB-k, de ez így elég irreleváns érv volt :D Nincs sok értelem összehasonlítani a kettőt. Két teljesen külön célra használják a kettőt. Persze, ezzel egyenesben simán kenterbe vernél egy montit, ugyanakkor aszfalton kívül meghalna ez a bicaj, az egyenetlenebb keményburkolatot is hamarabb bánná.
2013. jún. 2. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Hauseresnek hogy necsodald hogy 15re ertekelte a bicot, mivel 50ezres bicot 25ert kihozz a csepeli nagykerbol, szoval mirol beszelunk??

a komoly bringaboltok azert nem foglalkoznak hasznalt szutykokkal, mert egy uj bicot 40-50%os haszonnal mig egy hasznaltat 10-20%ossal jo ha eltudnak adni..

egyebkent 25ot megert...ha vaterabol aprodbol meg hasonlo hirdetesi oldalakbol indulsz ki ahol hozzanemertok hirdetnek, akkor 10-15 a realis, de ha szetnezel a bikemag vagy testbike hirdetesi oldalan, akkor 30tol indulnak a hasonlok...

legutobb 200ezres magnezium paketa vazat lattam 30ert a vateran, karhogy levoltam egve...de 0km-es xtr valtot is talalni 5ert ami boltba 60:D:D

2013. jún. 2. 12:16
 17/18 A kérdező kommentje:

Jobban jártam vele mint valami szar Sprin

ttel.

2013. jún. 2. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyker áron lett kihozva anno az én Hauserem is a gyárból.
2013. jún. 2. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!