Jó dolog leborotválni a szőrt a lábról?
Figyelt kérdés
Egyáltalán borotválják, vagy gyantázzák?2013. máj. 28. 19:12
1/5 Osynho válasza:
Csajoknál nem árt. Ha p.csöd van, akkor meg gáz. :)
2/5 anonim válasza:
Én epilálom, de sztem ennek inkább csak profi bringásoknál van jelentősége, én csak a sima bőr érzéséért csinálom :)
3/5 anonim válasza:
profi outisoknál van értelme, sok hülye akik azt hiszik az áramvonalasság kedvéért... nos ők tévednek... egyszerűen 30-40-50km en keresztül folyamatosan fúja a menetszél az ember szőrzetet, az egy idő után brutálisan tud fájni...
4/5 anonim válasza:
Azt se felejtsuk el, hogy serules eseten jobban apolhato, jobban gyogyul egy sima lab ... + az is jatszik, hogy a kerekparos ruhazat sima borfeluleten sokkal jobban mukodik, mint amikor a szorok ide-oda allasa akadalyozza az anyag szabad mozgasat.
5/5 anonim válasza:
Van olyan ember, aki csak azért borotválja le, mert mások azt mondták, hogy jó dolog és hasznos?
Ha valaki nem szereti a szőrtelen lábat, nem fogja leborotválni. Ilyen egyszerű. Ha szereti, vagy látja az előnyét, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!