Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Folding kerékpár, de milyet?

Folding kerékpár, de milyet?

Figyelt kérdés

Üdv :-)

Biciklivásárlás előtt állok, de nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren, ezért kérek segítséget.

Vidéki vagyok, ingázom a főváros és a lakhelyem közt, ezért vonathoz vagyok kötve, viszont a fővárosban már bicajozni szeretnék (unom a reggeli zsúfoltságot és alvásszájszagot :-) ). A vonaton szeretném elkerülni a kerékpár-bérletet, ami közel 5000 forint lenne (a BKV bérletem kevesebb!), és ahova lehetne, cipelném is magammal, így összecsukható kerékpárra gondoltam, de nem tudom milyet érdemes választani, mert 50 ezer forinttól félmillióig mindent láttam, és nem igazodom el a márkák közt sem...

Szeretném olcsóbban megúszni, viszont azt sem akarom, hogy félév után szétessen alattam. Csak a városon belül használnám, nem nyűném erdős terepen, és különösebben hosszabb utakra sem vinném, de naponta azt a néhány kilométert stabilan kéne bírnia.

Ti mit javasoltok, milyet lenne érdemes venni?

Van olyan ember itt, aki használ összecsukható biciklit? Mik a tapasztalatok, milyenek?

2013. máj. 22. 20:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!