Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Honnan tudom milyen vázam van?

Honnan tudom milyen vázam van?

Figyelt kérdés

Sziasztok vettem használtan egy vázat le lett szépen fujva mintha uj lenne de a matrica más rajta hogy lehetne kideríteni milyen típusu és mennyit ér a váz Csatoltam képet is csak a vázat nézétek.

[link]

Nehogy azt írjátok hogy ami rá van matricázva mert azt már én raktam rá külön.

2013. máj. 20. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
ezt senki nem fogja megmondani neked
2013. máj. 20. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát egy próbát megér hátha van valakinek egy ugyan ilyen. Am alvázszám alapján nem lehetne kideriteni?
2013. máj. 20. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Minimum 20eves, arra szamolj, mivel ott a fix cantibowdenutkozo, meg a papucs se cserelheto ami eleg oldscool, es 98%hogy acel...

Remelem 3ezernel tobbet nem koltottel ra...mert ha nem jol jartal, ha meg igen akkor..:D

2013. máj. 21. 06:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Aluminium a váz és a féktüske is kivehető ugyhogy nem lehet olyan régi. vagy 1,5-2kg
2013. máj. 21. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem a legújabb, de azért 20 évet nem is közelítheti. Azt nem tudom, hogy milyen váz lehet.
2013. máj. 21. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:

a bowdenutkozorol beszeltem nem a tuskerol..a neves gyartok vazai 95 ota nem jonnek ki fix bowdenutkozovel...

es egyebkent aluvaz fix nyeregbilinccsel eselytelen, de mindegy...akkor legyen oromod es mondjuk azt hogy egy 3honapos scott vaz...

2013. máj. 21. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:

ez nekem angol váznak tűnik ők szeretnek értelmetlen irányba hajtogatni,a görbe támvilla rezgés csillapító kisérlet,de rossz irányba ez legalább10 éves móka,a nem cserélhető papucs is régiséget sejtet (alsó kategoriás brinámon is cserélhető pedig 11 éves)

megkockáztatom,hogy 15éves a váz.

Dobdfel pink bikera ott biztos van segitség.

2013. máj. 21. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem cross kategoriaban keresgelj ... Bemmex hasonlo ... RockMachine hasonlo
2013. máj. 22. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!