Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Cseréljek külső gumit?

Cseréljek külső gumit?

Figyelt kérdés

[link]

Kezdek elgondolkodni azon, hogy cseréljek, de nem vagyok benne biztos.

2013. máj. 10. 17:20
 1/6 Linkoln ***** válasza:

Igaziból, nem lényeg... Outis vagyok 10 baron gurulok és addig koptatom a külsőt amíg nem látszik ki a szövet... Balesetvesélyes-e? Nem, nem tud durranni, nagyobb a külsők szakítószilárdsága mint a nyomás által okozott szakító erő.

Ha valami trágya kínai külsőd van akkor azért ne fújd kőkeményre. Ha trágya akkor könnyen kapsz defektet ami kellemetlen. Ha trágya akkor egyenetlenül kopott és ne tudod tlejesen elhasználni. De elég jónak néz ki, nem repedt szét meg ilyesmi.

2013. máj. 10. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom hogy trágya-e, de mindig keményre fújom a hátsót, akkor úgy érzem mintha jobban tudnék száguldozni, valahogy jobb érzetet ad.

2013. máj. 11. 00:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen külsőm van és kb ennyire is van elkopva. Én úgy vagyok vele, hogy addig használom amíg nem veszem rajta észre hogy a kezelhetőség vagy biztonság megváltozott volna. Az előző gumimat pl teljesen szakadásig használtam.
2013. máj. 11. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindkettőtöknek.
2013. máj. 11. 11:13
 5/6 Linkoln ***** válasza:

Keményr ekell fújni persze, nem csak bemeséled magadnak hogy jobb vele menni... :) Tényleg jobb, sokkal jobb. Nem csak gyorsabban tudsz vele menni, de élvezetesebba alassabb tempó is. A lényeg az hogy a combnak ne kelljen nagy munkát végezni a gördüléshez. Ami a kemény kerék következménye. Ezáltal élvezetesebb a tekerés, kellemesebb érzés taposni a pedált, még ha arányosan gyorsabban mész is tovább tudsz menni, és jobb érzés fog el ami a tekerést illeti. Én személy szerint nagy kerékpár fan vagyok mindig kerékpárral közlekedek, de gyűlölök puha kerékkel tekerni. Ha nem lenne minőségi versenykerék kemény 12 baros gumikkal nem is tekernék... :D

Ég és föld. Én utálnék tekerni tényleg ha nem volna kemény gumi. Egyszer próbáld ki a 23mm-es gumit!

2013. máj. 11. 18:04
 6/6 anonim válasza:
Annyi a baj, hogy ha a rendőr kötekedni akar, akkor ezért már büntet. :S
2013. máj. 21. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!