Ki szerint milyen ez a bicikli? Esetleg ilyen árban jobbat?
2013. máj. 8. 16:41
1/5 anonim válasza:
ez egy sz@r.. csak akkor vedd meg, ha országútra kell csak. Nincs első teleszkópja és nagyon kényelmetlen vele biciklizni városban is nemhogy erdőben. erre fele nézz körül, mert a gepidákat dicsérik [link]
2/5 anonim válasza:
Nem lehet megérteni, hogy lehet valakinek nincs pénze száz vagy akár 80 ezer forintis bicajra? Semmi gond azzal a biciklivel, nekem is olyasmi volt két évig csak kicsit gagyibb. Bárkit otthagytam vele kényelmes is volt, csak kinőttem.
3/5 anonim válasza:
meg kellene már érteni, hogy a jó minőség és az olcsó két külön fogalom. megveszed ezt a hulladékot, vagy inkább spórolsz még egy kicsit és veszel egy értelmes kerékpárt. a városban elugrani A-ból B-be heti pár alkalommal jó ez, de sportolásra alkalmatlan.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem tényleg olyan drága biciklikre...még ha lenne se vennék annyiért.. 50 a limit
2013. máj. 9. 15:24
5/5 anonim válasza:
Én megértem, nekem volt mikor ennyi se volt. Mondom két évig használtam, beleraktam vagy 8-10 ezer kmet. Van aki nem tud többet sehogy sem rászánni, pl én is költenék rá többet de szüleim megmondták h erre most nincs és nem állunk őgy anyagilag, hogy legyen. Nem mindenki sz@rja a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!