Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 167 cm vagyok és az interneten...

167 cm vagyok és az interneten kinéztem egy 28-as biciklit. Szerintetek túl nagy lenne?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Pont jó. Én is azt használok.
2013. ápr. 27. 20:14
 2/5 anonim válasza:
Szerintem bőven elég a 26- os kerékpár. Èn 185 centi vagyok, 26-os kerékpárt használok, és kényelmesen el vagyok vele.
2013. ápr. 30. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
A 28-as kerékméret nem az egyén méretének függvényében használható. Nyilván nem gyerekkerékpár, de 160 cm felett tökéletes. Hosszabb utakra mindenképpen a legjobb, kevesebb energiával nagyobb távolságok járhatók be. Nekem is az van, s mikor 26-os-ról 28-asra váltottam elképesztő élményváltozás volt. Négyet tekertem, s vagy kétszer akkora utat végig gurult mint az elődje.
2013. máj. 3. 08:21
 4/5 lecza válasza:

Szerintem az nagy lesz, de ez igazából a váz méretétől függ. Amikor én átváltottam 26"-ról 28"-ra, nem volt pozitív változás, pedig 183 cm vagyok.

Csak abban az esetben vegyél 28"-os bringát, ha csak sík terepen jársz, főleg aszfaltutakon.

2013. máj. 3. 10:17
 5/5 anonim válasza:

Elméletileg minden mérethez van magasság sorolva.

A lényeg hogy kicsi ne legyen mert szétmegy a derekad tőle.

2013. máj. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!