Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Single speedes gépet csak...

Single speedes gépet csak építtetni tudok?

Figyelt kérdés

Néztem single speedes gépeket, de elég tré gépeket láttam készen. Viszont a városban látok egy csomó embert ss bicajokkal. Ők építtetik?

Egy 110-120e ft között tudnék egy újat építtetni?

2013. ápr. 20. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
NA azért nem mindegy milyen single speedre gondoltál, mert elég kivenni a láncszfeszítőt bármelyikből és nesze neked single speed
2013. ápr. 20. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:

single speed kerékpárhoz csúszópapucs kell... amelyiken van váltó azon általában nem csúszópapucs van...

azért otthon vagyok a biciklis témában ;)

csak az egysebességes bicók idegenek nekem...

2013. ápr. 20. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:

nem kell a single speedhez, sőt még a fixihez sem csúszópapucs, pusztán csak praktikus, ha nem csúszópapucs van, akkor egy egyszerű láncfeszítőre van szükség és kész...

amúgy szinte minden nevesebb gyártónak van már singlespeed modellje is...

2013. ápr. 20. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Én csak a csepelnek, a haronak, és a malinak láttam.

De ezeknél egy kicsivel jobb minőségűbb bringát szeretnék.

Nem értem hogy ha 160e-ért lehet kapni jó kis fitnesz bringát akkor 120-130ér miért nem lehet venni egy jó kis ss bringát? (váltókar és váltók nélkül)

2013. ápr. 20. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem pl ő van flip-flop aggyal:

[link]

2013. ápr. 21. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!