Milyen bicikli a CTM Axon mountain bike? Megbízható?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi ez a CTM márka? Valami olcsó KTM koppintás?2013. ápr. 13. 13:28
1/7 anonim válasza:
Így elsőre nem ragadtatott annyira el a bringa. Komolyabb terepet szerintem nem nagyon bírna, ha meg városi, országúti közlekedésre kellene, akkor nem érdemes mtb-t venni. Ennyi pénzért pedig még nem lehet igazán jó új kerékpárt venni, én használt párti vagyok.
2/7 A kérdező kommentje:
A márkáról tudsz valamit? Testbikeon senki se írt még véleményt CTM-ről... Bóvli szerinted, vagy jó minőség?
2013. ápr. 13. 13:45
3/7 anonim válasza:
Nem láttam még ilyen bringát, de weboldalról nem tűnik rossznak, de nem is Merida szintű. Szlovák gyártó, persze Taiwanból érkező alkatrészekkel építkezik ez is, mint a többi, úgy hogy nem hinném hogy túl nagy lenne a különbség. Valamilyen szlovák Dh bajnokságot is nyert, de ezeket én is mind googleről szedtem össze.
4/7 A kérdező kommentje:
Szlovák? Akkor lehet akármilyen minőségű, nem veszem meg :D
Köszi a választ egyébként!
2013. ápr. 13. 16:38
5/7 anonim válasza:
Srácok, a CTM 1992 óta gyárt bringákat!
Jobb minőség, mint a Merida! A Kellys-nek hazájában hatalmas konkurenciája!
Egyébként az Axon egy alap MTB bringa, alap felszereltséggel, alap áron!
6/7 anonim válasza:
Végre valaki vágja is, hogy milyen a CTM, nem csak annyit, hogy szlovák canga.... Tényleg nagyon jó kerékpárokat gyárt!
7/7 anonim válasza:
Annyira nem lehet gagyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!