Ti mennyiért adnátok el ezt a kerékpárt?
Jó lenne még tudni a pontos típusát is(880, vagy milyen?), meg az évjáratát is. A villa aluból van.
Képek:
én 60ért vettem használtan ugyanilyet, de azon jobb, sora es nem pedig 2200as fekvaltokarok voltak mint ezen, valamint shimano wh-r550 versenykerékszett, ja és üzletbol, nem lopottan..:D
valakinek szerintem 80korul elsozhatod, ha szerencsed van iranyarnak 100at is meglehet probalni:D
Igen road race 880-nak néz ki. Szép a színe, ez azért dob rajta.
Merida a legnagyobb tömeggyártó a rendesebb kerékpárok között, de nincs vele gond. Olcsóbb, de viszont szebb :)
Elég újszerű, régen nem ilyen volt sem a designja, sem a festése. Pár éves lehet, max 3.
A szett valóban nem valami jó. A leggyatrább országúti shimano szett. De feladatát ellátja. Kerekei sem nagy számok sajnos, de attól független beszálló országúti kategóriában mindenképp jó. 100at nem ér, de alatta nem sokkal el lehet adni. 92-ért én nem vettem volna meg, de én skót vagyok.. :D Nem rablás érte a 92, szerintem tetszeni fog. Nagy különbség nem érződik ez és egy felső középkategóriás között. Elég strapabíró ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!