Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Freeride/MTB guruk! (? )

Freeride/MTB guruk! (? )

Figyelt kérdés

Szeretnék a nyáron elkezdeni bicózni.Mondanátok jó márkákat?

[link] ez tetszik eddig a legjobban, még árban is tűrhető.Max 100e költenék rá.

Ja és még láttam olyan mint pl ez amiben van első teleszkóp de valamelyikben nincs.Mi a különbség?Melyik jobb?

2013. márc. 18. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó gép de mindenképp szakértő ismerőssel vedd meg mert sok dolgot elszoktak hallgatni dirt/street eladásakor.A teleszkőpnak csak annyi szerepe van hogy kevésbé öli a csuklód landoláskor de cserébe drága és törődés igényes és nehéz.Amit linkeltél , azzal csak egy baj van , mégpedig a teleszkóp.Ez így ránézésre az újjabbak közül való és marzót 2008 utáni szériát kb 2013 ig nem szabad venni mert suntour patronos csillapítása van ami borzalmas.+ hozzá kell szokni a súlyához mert kb 3 kiló a teleszkóp és ez soknak számít. (Nekem 2007es marzóm van)
2013. márc. 19. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem :) Streeten is bicóznak vagy csak terepe?n
2013. márc. 19. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ezt nem venném meg ennyiért. Egy ócskavas az egész.
2013. márc. 19. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Most akkor freeride-ra akarod használni vagy mire??

Ha igen akkor minek nézegetsz dirt/street bicót?

2013. márc. 24. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!