Mi a véleményetek a spin bike-okról?
Figyelt kérdés
Szívesen használjátok őket? Mit tartotok az előnyüknek, mi a hátrányuk?
Min változtatnátok rajtuk?
Milyen szempontok alapján választanátok magatoknak?
2013. márc. 8. 22:33
1/5 anonim válasza:
Szerinted (?!) egy oszlopra fixen felszerelt repulogepben ulve nyomkodod a gombokat, rangatod a karokat es kinezel az ablakon, szerinted ateled a repules elmenyet???
Hat nekem ez a velemenyem a szobabiciklirol.
Min valtoztatnek rajta? A hasznalo agyan mindenkepp, a bringara pedig normalis kereket szerelnek az allvany helyett es kimennek tekerni a termeszetbe.
2/5 anonim válasza:
Télen edzésbenmaradásra nem rossz, inkább mint a hideg levegőt letüdőzni. Annyi az előnye, hogy közben bámulhatod a tévét, nem fognak elütni.
3/5 A kérdező kommentje:
magára a berendezésre, és azok jellemzőire lennék kíváncsi, kevésbé a használók szellemi színvonalára, és az időjárásra. Köszi
2013. márc. 10. 00:22
4/5 anonim válasza:
Szerintem megkaptad a valaszodat. Amugy pedig ezen a kornyeken valoszinuleg kerekparosok latnak el jotanaccsal. A szobabiciklinek koze sincs a kerekparhoz, tehat ne csodalkozz a kapott kommenteken.
5/5 horadric válasza:
Olyat válassz, amin nem csak az ülésmagasság és a kormánymagasság állítható, hanem az ülést (esetleg a kormányt is) előre-hátra tudod állítani, így állíthatod a geometriát legközelebb a normál kerékpárodhoz. Ha a pénz nem kérdés, akkor egy jobb spinning órán használatos masinát vegyél. Láttam olyat is, amin az egész bringa dőlése állítható menet közben, mintha hegyre fel mennél...pénz kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!