Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a spin...

Mi a véleményetek a spin bike-okról?

Figyelt kérdés

Szívesen használjátok őket? Mit tartotok az előnyüknek, mi a hátrányuk?

Min változtatnátok rajtuk?

Milyen szempontok alapján választanátok magatoknak?

2013. márc. 8. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerinted (?!) egy oszlopra fixen felszerelt repulogepben ulve nyomkodod a gombokat, rangatod a karokat es kinezel az ablakon, szerinted ateled a repules elmenyet???

Hat nekem ez a velemenyem a szobabiciklirol.

Min valtoztatnek rajta? A hasznalo agyan mindenkepp, a bringara pedig normalis kereket szerelnek az allvany helyett es kimennek tekerni a termeszetbe.

2013. márc. 9. 07:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Télen edzésbenmaradásra nem rossz, inkább mint a hideg levegőt letüdőzni. Annyi az előnye, hogy közben bámulhatod a tévét, nem fognak elütni.
2013. márc. 9. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
magára a berendezésre, és azok jellemzőire lennék kíváncsi, kevésbé a használók szellemi színvonalára, és az időjárásra. Köszi
2013. márc. 10. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megkaptad a valaszodat. Amugy pedig ezen a kornyeken valoszinuleg kerekparosok latnak el jotanaccsal. A szobabiciklinek koze sincs a kerekparhoz, tehat ne csodalkozz a kapott kommenteken.
2013. márc. 13. 15:01
 5/5 horadric válasza:
Olyat válassz, amin nem csak az ülésmagasság és a kormánymagasság állítható, hanem az ülést (esetleg a kormányt is) előre-hátra tudod állítani, így állíthatod a geometriát legközelebb a normál kerékpárodhoz. Ha a pénz nem kérdés, akkor egy jobb spinning órán használatos masinát vegyél. Láttam olyat is, amin az egész bringa dőlése állítható menet közben, mintha hegyre fel mennél...pénz kérdése.
2013. ápr. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!