Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hátulra tudnátok ajánlani...

Hátulra tudnátok ajánlani valami külsőt, ami sokáig bírja?

Figyelt kérdés
Amit adtak a bicajhoz az elkopott kb 1500km után. Általában aszfalton, néha kavicson és földúton használom, lényeg hogy ne kopjon gyorsan és max olyan 3-4ezret szánnék rá, midnen napos hasnzálatra.
2013. febr. 21. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen bicikli?
2013. febr. 22. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Lefékezted,mert ha a gurulástól kopott volna el akkor az első is kopott lenne.Nam szabad olyan agresszíven húzni a hátsó féket,de ha a felnid sérült akkor lehet,hogy a fékpofa mindig ugyanazon a ponton fogja meg a kereket ezért nem egyenletesen kopik a gumi.Tudni kellene,hogy milyen gumi az ami csak 1500km-t bírt ki és milyen módon kopott el?

Óriási választék van külső gumikból,de ha nem rendeltetésszerűen használod akkor mind elkopik.2500 forintos gumit javaslok,az megfelelő minőségű,de nem vág földhöz ha cserélni kell.Ha márkát szeretnél hallani akkor CST,az a tuti ebben az árkategóriában.

2013. febr. 23. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Hátsó féket elvétve használok és a gumiba is van még pár 100 km de nem szeretem használni úgy, hogy kopva van, mert bármikor szétmehet. Egyébként jobban belegondolva van az 2000 km is mert a sebességmérõt vagy 3-4 héttel a bicaj után vettem :D Szerintem azért kopik jobban a hátsó mert nem vagyok egy könnyû gyerek nagyobb súly van hátul bár ez csak egy tipp.
2013. febr. 23. 13:19
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
Amit én használok (és többen is ajánlják): 28-622 Continental SportContact (B kat.). Ha még hozzá lehet jutni, akkor 2000 körül van darabja és évekig használható...
2013. febr. 25. 17:44
 5/5 claidheamohmor ***** válasza:

Hozzá lehet jutni, 6-8 ezerért :)

Amikor én vettem, még 4 volt. Bár a nagy szerelmem inkább a Scwalbe Blizzard :)

2013. febr. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!