Mágneses kormány?
Tehát ezt úgy képzeled el, hogy a mágnes egyenesbe hozzá a kormányt?
Semmi értelme, kanyarban meg erővel kéne még jobban tartani. A kormányon egyensúlyozást meg gyakorolni kell.
Szerintem kivitelezése nehéz lenne, mert sima mágnes(ami kis helyen elfér) nem képes ekkora erőt kifejteni, hogy 3, vagy akár hat kilót megtartson. Igazából nekem nem avval van problémám, hogy elhúzza a kormány, hanem ha nagy a csomag és beakad a lábamba, kerékbe, b@sztatja a villát. Múltkor hoztam haza egy nagyobb mélynyomót és hát az a pár kilométer is kínszenvedés volt.
De ha már ilyen érdekes ötletek merülnek fel(pár hete már mutogatták a kerékpárra tervezett ABS fékeket), akkor szerintem hasznosabb lenne egy teleszkópos csomagtartó. Ugye mikor lemész a járdáról elég nagyot zörren az egész csomag és ha törékeny, akkor neki annyi, rosszabb esetben még a kerékpárban is kárt okoz... Ez is csak egy újabb sörtől eltompult agyszülemény. :)
a kormány apró mozdulataival tartod egyensúlyban a biciklit, ha a kormány nem mozogna egyenes járatban is ici picit, akkor eldőlnél mint egy zsák, a folyamatos erőlködéstől elfáradnál, de akár gerincferdülésed is lehetne tőle, és nem tudom, de ha mondjuk 0kezezek nekem kanyar után, most is magától visszaáll egyenesbe a kormány...
ültél te már biciklin?
A kormány nem áll szögegyenesen, amikor egyenesen mész, hanem észrevétlenül, finoman mozgatod, hogy megtartsd az egyensúlyodat. Az a mágnes, ami elég erős lenne, hogy egy jelentősebb súlynak ellen tartson, ahhoz is elég erős lenne, hogy akadályozzon ebben a finom mozgásban. Nekem egyszer berágódott úgy a kormánycsapágyam, hogy középen volt egy "mélyedés", amibe folyton be akart állni, atom szívás volt... hidd el, a bicikli kb. tökéletes úgy, ahogy van :)
A csomagtartó meg nem az ördögtől való, ahogy a hátizsák sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!