Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szeretnék venni egy mongoose...

Szeretnék venni egy mongoose subject-et és az igaz hogy alu váza van? Mert állítólag aluminiumból van a váza ami szar, és azt is hallottam hogy a mongoose logonak meg acélból van szóval a logo váza jobb?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

A Mongoose Subject egy szemét, mert :

1 részes a hajtása, és ha valami tönkremegy benne vághatod ki a francba az egész biciklit. Csak három részes hajtást szabad venni.

Mind a villa, mind a váz 100% hamisítatlan Hi-Ten, Acél. Tescoba nem járnék vele. Törik, hajlik, reped, csavarodik...

A váz ezen kívül 20,25'-os felső csővel kb 160 centis magassághoz ideális.

Ugyan ezt tudom elmondani a logo ról is.

Egyik váz sincs alumíniumból, és egyébként meg az is gagyi.

2013. febr. 10. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ, de szerinetm logot veszek majd. én nem fogom olyan komolyan venni a bmx-ezést, mint mark webb. meg egy csomó havernak volt logoja szerintük jó a logo. annyira fogom komolyan venni, hogy néha néha dirtözünk egy kicsit amatőr szinten meg egy kis street alap trükkök, meg valahova elbicózghatunk haverokkal.
2013. febr. 11. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
dirten szarrá fog törni... nem csak mark webb alatt
2013. febr. 11. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!