Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szobabicikli vagy lovaglógép?

Szobabicikli vagy lovaglógép?

Figyelt kérdés

Van már egy szobabiciklink, és tervezzük egy lovaglógép vásárlását is, mert az több izmot mozgat át.

De melyiknek jobb az alakformáló hatása?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 15. 13:16
 1/4 anonim válasza:
nézd meg kik az izmosabbak: a biciklisták, vagy a zsokék? :))
2013. jan. 15. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem alakformáló hatása nagyon egyiknek sincs...
2013. jan. 15. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd, lényeg, hogy csinálj valamit. Én pl. nem nagyon szeretek biciklizni, viszont a lovaglást szeretem. Ha rendesen csinálod, a lovaglás nagyon jól megmozgatja a combot, a törzset, jó tartást biztosít. A bicikli pedig szintén nagyon jó combra, fenékre. Nem tudok mindkettőről nyilatkozni, mert biciklizni ritkán szoktam, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet érne. Egy biciklisnek és egy lovaglónak (nem csak zsokénak... a zsokék kicsik, vékonyak, hogy könnyebben fusson alattuk a ló, van díjlovagló, díjugrató is) is csinos alakja van. Ha szereted a biciklit, akkor nyugodtan csináld azt, nem gondolnám, hogy rosszabb eredményt érnél el vele, mint egy lovaglógéppel.
2013. jan. 15. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
sosem hallottam még ekkora hülyeséget, mint a lovaglógép
2013. jan. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!