Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 172 cm vagyok,16 éves. Fixit...

172 cm vagyok,16 éves. Fixit szeretnék venni, és használtan találtam egy 60-asat, számolva azzal, hogy még nőni fogok, valamint azzal, hogy előretolom, valamint minimumra tolom az ülést, jó lesz nekem?

Figyelt kérdés

2012. dec. 8. 11:03
 1/3 Dogmatix91 ***** válasza:
én 187cm vagyok és 55ös a singlespeedem. Úgy tudom fixinek még inkább kisebbet is szoktak venni (bár ez biztos attól is függ, hogy mihez jutsz hozzá), de nagyobbat semmiképp. Szerintem ez nagy lesz neked, de ha van lehetőséged akkor próbáld ki.
2012. dec. 8. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
186cm 60 as vázam van, hosszú távon egyszerűen nem tudok kényelmes testhelyzetet találni, a kormány egyszerűen túl messze van és görnyedek előre.
2012. dec. 8. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
előző vagyok, egy 170 es munkatársam tegnap ki akarta próbálni a bicómat, hogy milyen fixizni, mert annyit áradozok róla, de a kis csóka alig tudott felszállni, a pedált alsó poziban meg alig érte el... pedig a nyereg olyan magasan van csak, hogy alá épp csak a lámpa foglalata van felcsavarozva...
2012. dec. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!