Linkoln kérdése:
Shimano vagy campagnolo kazettát hogy lehet leszedni? Mármint a kazettatestet, amire a sor megy.
Figyelt kérdés
Illetve sok féle van belőlük? Nehéz átalakítani egy shimanós kereket campássá?2012. dec. 3. 14:17
1/2 anonim válasza:
Shimano agyaknál általában 10-es imbusszal lehet a kazettatestet rögzítő csavart oldani (sima jobbos). Szerintem ez a rendszer nem változott a Shimanonál, de cáfoljon meg valaki, ha nem így van. Campával nincs sajnos tapasztalatom, de kétlem, hogy ugyanaz az alakos hornyozás lenne a két rendszerben, amire maga a kazettatest megy, sőt még Shimanon belül sem csereszabatosak szerintem a kazettatestek.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt értem, és köszi nem tudtam hogy simán impusszal leszedhető a shimanos.
De most pl mavic csinál elite kerekeket shimanos meg campás rotorral is. Az egész kerék már, vagy cska a rotor? csak nem csinálják direkt máshogy, bár ki tudja.
Néha szokták írni hogy adok a kerékszett mellé campa rotort is, szóval biztos van amit lehet cserélni.
2012. dec. 4. 14:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!