Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit vártok el egy kerékpárbolt...

Mit vártok el egy kerékpárbolttal szemben? Mi az ami nagyon zavart vásárlás vagy érdeklődés közben? Mi az ami különösen tetszett?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit várok el? Az eladó(k) legyen(ek) tapasztaltok, segítőkészek és tudják hogy miről beszélnek. Nem úgy, hogy : ezt, ezt vedd meg - de nem mondja el igazán miért. Szóval ennyi az én igényem.
2012. nov. 22. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Végezzenek precíz, korrekt munkát.

Ami eddig zavart az az volt, hogy aki nem ért annyira hozzá azt rendesen leoltották. Szépen is el lehetett volna magyarázni annak a srácnak, hogy miért annyi az ára annak a terméknek amit ő kiválasztott...

2012. nov. 22. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ajánljon jól az igényeknek megfelelően, legyen tapasztaltabb mint az átlagvásárló. Ha választottam, állítsa be normálisan a biciklit.

Most hoztam szaküzletből újonnan biciklit, csavarok lazák (kulacstartóé ki is esett), küllők méglazábbak. Szerelőnek ez talán 10 perc munka lett volna.

2012. nov. 23. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt utálom, hogy mondjuk mondok valamit hogy venni akarok pl maximum 2000Ft-ért és hiába van 2000alatt is x mennyiségű olyan termék tuti, hogy a 2500Ft-osat mondja...
2012. nov. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!