Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fixie kerekpar agyvaltoval...

Fixie kerekpar agyvaltoval szerelese?

Figyelt kérdés

Az alabb belinkelt Dunlop Fixie kerekpar vasarlasan gondolkozom (kulfoldrol, jobb aron). Erdemes/lehetseges -e ehhez a joszaghoz agyvaltot venni? Elsosorban varosi hasznalatra lenne, dimbes-dombos kornyezetben. Es ugy altalaban is, mi a velemeny a belinkelt biciklirol?

link:

[link]

2012. nov. 9. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Ha váltót szerelsz bele, akkor már nem fixi.
2012. nov. 9. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Most nézem, ez pályakecó. Az utcai használatot nem fogja bírni ezekkel a kerekekkel.
2012. nov. 9. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:

érdekes ötlet egy 100e-es bringába beletenni egy 30-35e-es váltót ami nemigazán passzol hozzá, de persze meg lehet csinálni

plusz ugye új küllők, mert ami benne van nem lesz jó hozzá

javasolnám inkább, hogy eleve vegyél egy agyváltós városi bringát

mivel városba kell úgyis fel kell szerelni

vagy ha ez a stílus jobban tetszik, akkor vegyél egy verseny bringát, és cseréld le a kormányt, fékkart

2012. nov. 9. 23:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Hat elvileg commuter bikenak ajanljak, tehat birnia kell az utcai hasznalatot, hiaba palyakerekparnak van irva. Engem az ara fogott meg leginkabb, 99 fontert kaphato ujonnan (kb. 36000 Ft). Vicces hogy Magyarorszagon majdnem haromszor annyiert vesztegetik. Viszont ugye nekem meg kene a valto, ezert gondolkozom a buheralason. Eleve agyvaltos bicajt, vagy akar lancvaltosat sem kapok ennyi penzert, foleg nem zsir ujat. Eloben meg mondjuk nem lattam, peldaul azt sem tudom, milyen szeles gumikkal van. Amugy gyarilag flipflop agyas, ami elvileg azt jelenti, hogy ket lanckerek van rajta, az egyik oldali szabadonfutos, a masik meg orokhajtos, a kerek megforditasaval valtoztathato a hajtas. Csak hat a franya valto hianyzik nekem rola.
2012. nov. 10. 00:34
 5/12 anonim ***** válasza:

olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás...és nem véletlenül

nincs egy márkanév sem felsorolva, valószínűleg mind kínai cucc rajta...a kenda külső egy fos

a könnyített vázzal 14kg!! nekem a montim annyi felszerelve...és vastag acél váza van...

ha már úgyis külföldről rendelsz akkor nézz olyat amit egyből tudsz használni, ha ezt veszed az tuti szívás lesz, nem győzöd majd cserélni a cuccokat amíg már csak a váz marad...

de ez csak az én véleményem...én úgy látom már döntöttél

2012. nov. 10. 00:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Rendelni nem rendelnek ilyesmit latatlanban, nyilvan megnezem eloben, mert kintvagyok, csak a varosomban nem kaphato, utazni kell erte. Otthon 100e Ft, itt 200 font az eredeti ara, tehat megsem annyira olcso, hogy hig legyen. Csak az elvre voltam kivancsi az atszerelest illetoen. A Dunlop bar igaz alapvetoen nem kerekparmarka, de megis marka, ahogy a Peugeot meg alapvetoen autokat gyart, megsem lehet azt mondani a kerekparjaira, hogy rosszak lennenek. Sajnos tobb penzem nincs, ennyiert meg teszkos biciklit lehet kapni, ami valoban kinai. De akkor az elvre vehetem pozitivnak a valaszokat. Koszonom.
2012. nov. 10. 00:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Kicsit elmentek a dolgok, az eredeti kérdésre a válasz: A Sturmey-Archer gyárt direkt fixi agyváltót, vagyis 3sebis agyváltó szabadonfutó nélkül...magyarhonba is kapható, de 2x annyiért mint máshol...:(

Vagy kókányolhatsz, és hagyoményos agyváltót átalakithatsz, de az úgy csak szopás..

2012. nov. 10. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:

....de az a bringa tényleg egy kalap sz@r.....

inkább már csepel...az is sz@r, de legalább jól néz ki...és az alkatrészek is 1fokkal jobbak...

2012. nov. 10. 09:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Tevedes ne essek, nem fixit akarok fixibol! Ez a bicaj onmagaban fixi, en szabadonfutos agyvaltosat szeretnek belole faragni. A calliper fekekrol mi a velemenyetek egyebkent? Ugytudom altalaban orszagutisokon hasznaljak ezt a fajta rendszert. Jo beallitassal gondolom van olyan jo, mint egy V-fek.
2012. nov. 10. 15:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor inkább vedd meg ezt...

[link]

agyváltós csepel royal...jól is néz ki és jobbak az alkatrészek is mint azon a fos dunlop-on, ja és agyváltóval szerelve még olcsóbb is mint a dunlop-od...egyébként fék és fék között is oriási külonbség van.. ami rajta lehet valami noname sz@r, ami épphogy lassit, egy duraace meg ugyfog mint egy bb7-es tárcsa...

2012. nov. 11. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!