Fixie kerekpar agyvaltoval szerelese?
Az alabb belinkelt Dunlop Fixie kerekpar vasarlasan gondolkozom (kulfoldrol, jobb aron). Erdemes/lehetseges -e ehhez a joszaghoz agyvaltot venni? Elsosorban varosi hasznalatra lenne, dimbes-dombos kornyezetben. Es ugy altalaban is, mi a velemeny a belinkelt biciklirol?
link:
érdekes ötlet egy 100e-es bringába beletenni egy 30-35e-es váltót ami nemigazán passzol hozzá, de persze meg lehet csinálni
plusz ugye új küllők, mert ami benne van nem lesz jó hozzá
javasolnám inkább, hogy eleve vegyél egy agyváltós városi bringát
mivel városba kell úgyis fel kell szerelni
vagy ha ez a stílus jobban tetszik, akkor vegyél egy verseny bringát, és cseréld le a kormányt, fékkart
olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás...és nem véletlenül
nincs egy márkanév sem felsorolva, valószínűleg mind kínai cucc rajta...a kenda külső egy fos
a könnyített vázzal 14kg!! nekem a montim annyi felszerelve...és vastag acél váza van...
ha már úgyis külföldről rendelsz akkor nézz olyat amit egyből tudsz használni, ha ezt veszed az tuti szívás lesz, nem győzöd majd cserélni a cuccokat amíg már csak a váz marad...
de ez csak az én véleményem...én úgy látom már döntöttél
Kicsit elmentek a dolgok, az eredeti kérdésre a válasz: A Sturmey-Archer gyárt direkt fixi agyváltót, vagyis 3sebis agyváltó szabadonfutó nélkül...magyarhonba is kapható, de 2x annyiért mint máshol...:(
Vagy kókányolhatsz, és hagyoményos agyváltót átalakithatsz, de az úgy csak szopás..
....de az a bringa tényleg egy kalap sz@r.....
inkább már csepel...az is sz@r, de legalább jól néz ki...és az alkatrészek is 1fokkal jobbak...
Akkor inkább vedd meg ezt...
agyváltós csepel royal...jól is néz ki és jobbak az alkatrészek is mint azon a fos dunlop-on, ja és agyváltóval szerelve még olcsóbb is mint a dunlop-od...egyébként fék és fék között is oriási külonbség van.. ami rajta lehet valami noname sz@r, ami épphogy lassit, egy duraace meg ugyfog mint egy bb7-es tárcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!