Milyen kerékpárt ajánlotok "menekülő biciklinek"?
Az lenne a lényege hogy gyorsan tudjak vele haladni,kigyulladt autók között cikázni,megállás nélkül padkákon átmenni,és erdei közlekedéshez is legyen megfelelő nagy sebességgel 15kgos hátizsákkal.
Én bmx-en gondolkoztam mert kicsi,gyors és a kisebb akadályokon egyszerűen átugratok vele.De ez sem tökéletes kerékpár.Mit ajánlotok ?
"és erdei közlekedéshez is legyen megfelelő nagy sebességgel"
Ja, ez tipikusan bmx felhasználási terület :)
Hol akarsz te kigyulladt autók között cikázni? Esetleg készülődőben van valami, amiről mi nem tudunk? :)
Egyébként ilyen feladatra én egy hardtail montit vennék. Elég gyors, erdőbe is jó, és a padkázást is bírja.
BMX? Hát, én BMX-et semmilyen keretek közt nem ajánlom bringázásra.
Azzal lehet gurulni a többiek előtt.
Ha bringa kell akkor vegyék egy komoly mountain biket amivel mennek a versenyeken. Az egész gyors.
Országúti párti vagyok, de az tényleg nem a legjobb erdőbe meg patkák is kicsit rázósak.
Amugy országútival is fel lehet ugratni mielőtt valaki lehurrog.
A patentpedál miatt simán ugrik veled.
Főleg ha az egész bringa 7 kiló.
De max még MTB mást nem ajánlok.
itt nézz körbe, ezek tuti bringák. csak az olcsó szarokat ne vedd figyelembe. a bmx-et meg elfelejtheted mert lassú és terepre sem jó. max ökörködni vele a játszótéren.
Merev monti FTW!!!! Tekerős geometria, széles kormány, sok áttétel, teló, vastag gumi.
#6: Te sem láttál még triál bringát, csak képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!