Hogyan védjem a térdem a hidegtől?
Figyelt kérdés
Mindenhova bringával járok, és tavaly télen nagyon megfázott a térdem, rendszeresen fájt, de mostanra kikúráltam. Idén szeretném ezt elkerülni, de a dupla nadrág túl meleg, most próbáltam, így ötleteket szeretnék kérni, hogy hogyan védjem a térdemet. Előre is köszi a válaszokat.2012. okt. 18. 21:48
2/5 anonim válasza:
a piacokon árulnak ilyen kötött lábszárvédőt nőknek elvileg.
na én vettem egy pár olyat,és mivel rohadt kényelmes a gatya alá ráhúzom a térdemre,mert én is jártam így,mint te.
ilyen
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :D
2012. okt. 18. 22:36
4/5 anonim válasza:
régi lyukas zoknik végét levágod, esetleg kettőt is vagy vastagabbat, és azt húzod a térdedre , és készen van a térdvédő. biciklis futárok ajánlják, mert ugye a térd sajnos mindig fázik bringázáskor.
5/5 anonim válasza:
Jéger alsó+gatya. Ha montizni megyek a gatya egy rendes bringás rövid gatya, sulibajáráshoz meg sima farmer. Megoldás lehet még lábszármelegítő, vagy térdzokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!