SÜRGŐS! Megéri ezt megvenni?
Figyelt kérdés
Zoggie DH
Mik a vélemények róla? Volt már valakinek ilyen? Center lock adapterrel át tudom alakítani 6 csavarossá igaz? A 6 csavaros vagy a center lockos rögzítés bírja extrémebb terepen? A legfőbb kérdés pedig, hogy megéri-e megvenni vagy vegyek másikat? Bocs a sok kérdésért de jobb elővigyázatosnak lenni mivel nem olcsó! :)
2012. okt. 16. 23:44
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, most olvasom. Akkor ezt nem használhatom 9-es kazettás fogaskoszorúval? Mert ezt írja "3 kalapácsos racsniszerkezet".
2012. okt. 17. 00:12
2/5 anonim válasza:
véleményt nem tudok róla mondani mivel még nem próbáltam de centerlockos agyat használok és ha tehetném akkor lecserélném 6 csavarosra mert ez egyfolytában lelazul és a 6 csavarost masszívabbnak érzem.amúgy lehet venni centerlockos adapterről átalakítót 6 csavarosra.Én nagyon elgondolkoznék rajta mivel nem egy nagy márka. Ugyan ilyen árban már kapsz novatec-et is pl : [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Egyébként hallottam róla hogy a center lockos mindig kilazul, és nekem sincs kedvem meghúzni minden alkalommal.
2012. okt. 17. 00:22
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt néztem ki:
(UMF Hardy 2009). Alap RST teló van még rajta. Nem tudom, befogadja a 20mm-es tengelyt?
2012. okt. 17. 00:32
5/5 anonim válasza:
9essel használhatod..nemértem hogy állt neked össze a 3kalapácsos racsniszerkezet a kazetta fokozatszámával...a 2nek SEMMI köze egymáshoz..novatecet meg nehogy vegyél...azt is a joytech gyártja, vagyis egy fos...na jó, ez a zoggie is...inkább nézz használt shimano hone-t vagy saint-et...ennyiből már biztos találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!