Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől imbolyoghat a fogaskoszo...

Mitől imbolyoghat a fogaskoszorúm?

Figyelt kérdés

Most vettem észre, hogy ha megemelem a biciklit és megtekerem, akkor pörgő keréknél imbolyog a fogaskoszorúm.

Ettől is lehet, hogy hosszanti irányba, mintha ütne a hátsó kerék?

Garis még a bringám, remélem megjavítják ingyen.

2012. okt. 7. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegyiken bolyong,kileng kissé.Főleg az alsó kategóriásoknál nem ritka,az ,hogy üt a kerék ettől függetlenül más okból történhet.
2012. okt. 7. 14:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Alsó kategóriás a bringám... a kereket meg akkor megnézetem.

A gumi szabálytalansága okozhatja?

2012. okt. 7. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
számos oka lehet, rosszul illeszkedik a gumi ,de valószínűbb ,hogy a felni üt. Vedd le a gumit,fogd meg a csupasz felnit a tengelynél fogva,emeld fel és pörgesd meg. Nézzél bele és egyből meglátod ha egyenletlenül futna,ez esetben vidd el egy szervizbe ,hogy centirozzák ki neked.
2012. okt. 7. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel menetes agyad lehet, ez van...eggyütt kell élned ezzel....de nyugi...nekem a Altus agyam kazettateste is imbolyog, de húzni már nem tudok rajt, ugyhogy én is eggyüttélek ezzel...nővérem XTR-e viszont nem imbolyog...nem is fog..XD
2012. okt. 8. 05:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!