Milyen cipőt ajánlotok bringázáshoz?
Figyelt kérdés
Nem spd-re, vagy hasononóra gondolok, hanem egyszerű, mezei pedálhoz kellene vmi kényelmes, de sportos cipő.
Országúti bringám van, szíj nélküli klipsszel.
2012. okt. 6. 11:17
2/14 A kérdező kommentje:
abban a régifajta gumiorrúban? nem nyomja a talpad a pedál? mert annak elég vékony talpa volt anno
2012. okt. 6. 12:46
3/14 Linkoln válasza:
Én spd-t ajánlok... :D
Miért nem használod? Nagyon jó.
4/14 A kérdező kommentje:
soat megyek városban, keveset hosszútávon
ezért nem jó nekem az spd, ha fordítva lenne azt vennék :o)
2012. okt. 6. 13:56
5/14 anonim válasza:
Ilyet használok,nekem tökéletes. 50-60km-es túrákat tekerek benne,már megvan három hónapja eddig semmi baja.
6/14 A kérdező kommentje:
a deichmann jó ötlet, megnézem, köszönöm
voltam a sports direct-ben, de olyan gagyi kínai cipők vannak drágábban, mint itt, hogy vicc
ha van még ötlet, vagy tapasztalat jöhet :o)
2012. okt. 6. 21:55
7/14 Brain Storming válasza:
Mindenképpen merev talpú cipőben tekerj, amit rendesen kitölt a lában (ha kell vegyél fel több zoknit).
8/14 anonim válasza:
Így van, bemész a kínaiba és kiválasztod a legkeményebb talpú csukát. 1 évet az is ki fog bírni :)
9/14 A kérdező kommentje:
a kínainál kicsit jobb cipőre gondoltam, de kösz :o)
2012. okt. 7. 20:01
10/14 anonim válasza:
Az enyém lassan 3 éve tart napi 20-25km bicajozás+ heti 3 tesióra és vagy 3000Ft volt a kínaiba anno. Még semmi baja nincs, csak el van kicsit kopva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!