Hozzávetőlegesen mennyiért tudnám eladni a jelenlegi biciklim ami a következőkből áll? :, (lent)
Csepel royal *** Váz (RÓZSASZÍN!),Miche primato pálya hajtómű (48t),joytech agyakkal szerelt fixi-free kerék
rody felnikkel savmenetes acél Alpina küllők 36 furatos elől sugár írányba fűzve,hátul három keresztre,Hátul 18t.100 km-t sem használt 25x622 es CST gumik, kékre szinterezett csepel koskormány, eredeti csepel royal *** hoz való stucni,monoblokk, Sram lánc. Pedál nyereg nyeregcső lényegtelen mert ezek nem márkás dolgok. Köszi
hasonló paraméterekkel rendelkező kerékpárom van, én nem válnék meg tőle semi pénzért, ha mégis amennyit ráköltöttem mire felépítettem 100 alatt nem szívesen adnám el, A dolgot ami megnehezíti szerintem, hogy az emberek 90% ának az első kérdése egy fixivel kapcsolatban, hogy az miért is jó?
Szerintem ne itt informálódj, hanem:
itt van jó néhány fiximániás, szerintem ott kérj tanácsot
Hát csepel royal vázat a gyöngyben is árulnak
25.000 ért csapikkal,stucnival villával.
Azért ilyen olcsó mert lemezpapucsos.
Azaz a papucsa 2mm es lemezke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!