Kerékpáros nadrágban hova kell esni a szivacsnak, ha a nyergen ülök? (részletek lent)
Felpróbáltam két különböző kerékpáros nadrágot, de mindkettőnek a szivacsbetéte elölrébb volt pár centivel, így pont a fenékcsont alatt nem volt semmi. Méretben pont tökéletes hosszúságú volt mindkettő, derékban is, és nem is szorítottak. A fenekem sem óriási, hogy ne érne eléggé hátra. :o)
Hol hiba?
Nézzek nagyobbat, ami már feleslegesen hosszú, de esetleg jó helyre esik a szivacs? Vagy ennek ilyennek kell lenni, és én gondolom rosszul, hogy a fenékcsont alatt is lenni kellene belőle?
180/97/F
igen, elöl kicsit túlnyúlik, az stimmel
na de hátul kicsit tarthatna tovább is, vagy az egész betét lehetne hátrébb (nekem), nem sokkal, csak kb olyan 4 cm-el
ezért kérdezem, hol lehet a hiba?
Kerékpár nadrágot sportos beállításhoz tervezik, ideális esetben akkor nem az ülőkéd hátsó részén kéne ülnöd hanem az alján az meg biztos nem rövid úgy.
Az ülőcsont alá kell a párnázás a többinek mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!