Szeretnék szervezni egy MTB bringa túrát, jönne valaki?
Figyelt kérdés
Itt Erdélyben valahol, a hegyekben, esetleg a Les Völgyénél. Nyárra tervezném, kb 1-2 hetesre, sátorral. Jönne valaki?
16/f
2012. szept. 17. 14:13
1/6 anonim válasza:
Menni mennék,csak pénzem nincs rá,meg nem sokat tudok egyszerre biciklizni(1 km után kifulladok:D)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát én kicsit komolyabbra gondoltam. :D Mivel ott azért akadnak elég durva emelkedők és arra gondoltam, hogy legalább 300Km-t mennénk azalatt a két hét alatt.
2012. szept. 17. 14:34
3/6 anonim válasza:
Mennyibe kerül Békésből Erdélybe eljutni? Jól hangzik, de csak a nyáron! Van 1-2 ismerősöm aki szintén jönne 20/L
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából Békéscsabáról el kell menni vonattal Szalontára és onnan kb 10-15 lej(1000Ft) Nagyváradig egy busz jegy. Én nagyváradi vagyok, de mivel még nem gondoltam ki komolyabban a dolgokat, ezért ha már valaki biztosan jönne, akkor ő vele tervezném el az egész utat.
2012. szept. 17. 14:48
5/6 anonim válasza:
ha kapnék szabadságot, simán! Egyszer úgy is elakarok jutni Romániaába mert aztmondják gyönyörű a hegyvidéki táj :D
6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg gyönyörű. :D
[link] -ide, a Bagolykőre mindenképp szeretnék feltekerni, mert a kilátás az nagyon csodálatos.
2012. okt. 8. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!