178 cm-es magassággal mi az idállis nyereg magasság szobakerékpáron?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egy szobabiciklit, de mivel több mint valószínű, hogy neten rendelek majd, így nem tudom kipróbálni, ezért szeretném tudni, hogy mekkora nyereg magasság kell a 178cm-es testmagassághoz, hogy kényelmes legyen? Illetve mire kell még figyelnem a vásárláskor? Esetleg tudtok e olyan internetes boltot ajánlani, ahol olcsón tudnék vásárolni egyet?2012. szept. 13. 15:43
1/4 anonim válasza:
Ráálsz a pedálra és az ülés csípőmagasságban legyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Mivel neten szándékozok vásárolni, mint azt írtam is, így ez aligha lehetséges, és azért kérdezem, hogy nehogy olyat vegyek, ami túl alacsony.
2012. szept. 13. 21:50
3/4 anonim válasza:
Utálom a szobabiciklit, szóval nem is ismerem, de szerintem lehet rajta állítani a magasságot.
4/4 anonim válasza:
Olcsó szobabicikli egy kalap szart ér (kb 100 körül már elfogadható)egyébként a kérdés értelmetlen, mert állítható a nyeregmagasság, vázméretben meg nincs különbség, mint normális bringánál.
Én nem a méreten aggódnék, hogy ne nyikli-nyakli konstrukció legyen. Ezt meg csak kipróbálással tudod tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!