Csak férfi vázas országúti biciklik vannak?
Igen :)
De ha csak nem akarsz szoknyában tekerni, akkor ez nem zavarhat :D
rendes bicón néha szoktam szoknyába tekerni, bár akkor mindig megfogadom, hogy soha többet, de ez mellékes:)
országútin meg csak nem abba tekernék..a leszállástól félek, hogy elesek:)
A geometria miatt :D
Ahhoz, hogy 10 kiló alatt legyen, a legjobb súly/erő arányt kell alkalmazniuk a gyártáskor.
Amúgy javítson ki valaki ha tévedek és létezik női vázas :O
te amúgy országútizol? én most gondolkozom, hogy elkezdjem.
találtam amúgy egyet, de alapból akkor férfivázas lehet az összes
A női versenyzők is mind felsőcsöves vázakkal tekernek, mert annak merevebb a váza. Persze a lányokra nem jellemző, h erőből tekernének, de mégis, akkor a nem merev vázaknál már érezhető a váz rugalmasságából eredő kismértékű instabilitás. Mondjuk egy már nagyobb méretű, férfi acélversenyvázaknál is jelentkezik, pl. hegyről lemenet, amikor nem teker a kerékpáros, a hátsó kerék belegyezhet (jelzem, 60 cm-es üléscsőnél tapasztaltam ilyet, 60 km/h fölötti országúton "lesiklásnál")...
A fő kérdés az, h mi a kerékpárvásárlás célja? Ha a haladás, akkor nem kell feltétlenül hajlított kormányban gondolkodni, sok egyéb módja is van bicaj haladósabbá tételére. A koskormányhoz azonban olyan bringa "illik", amin érdemes is "behajolni" a teljesítményhez... ):o)
Én nem országútizok, csak montizok (egyelőre :D).
Csak nagyjából képben vagyok pár dologgal, ha jól tudom.
Egyébként amit belinkeltél az valóban női, de nem kifejezetten verseny országúti (sztem :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!