Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen SPD cipőt vegyek?

Milyen SPD cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

Már többet is néztem a neten de nagyon szűk keresztmetszet van ami tetszik. Néztem Specialized Sport MTB-ot meg Northwave Lizzard Pro-t meg ilyeneket de nem nagyon találok olyat ami mindenben jó és lehet is kapni valahol. Utcai cipő jellegűt is mondhattok csak a Shimanok nagyon gyengén néznek ki és a legtöbb "bumszli'.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 6. 16:53
 1/1 Linkoln ***** válasza:

Szia!

A Shimanok nagyon jók és lehet használni utcainak is, bár azért merev a talpuk :D

Nagyon sokféle van, biztos nem mind bumszli.. :D

Nem szűkek, csak annyira amennyire kell hogy fogja a lábad mereven.

Nézd meg bikemagot, a számozás egyedisége miatt, a merev talp valamint a durva cipő miatt illetve hogy téli nyári külön van gyakran benézik és egy két hét után úgy vannak hogy eladják tök olcsón mert másik kell nekik.

Szerintem ott találsz jót olcsón.

2012. aug. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!