Mit lehet kezdeni egy elnyalt imbuszos csavarral?
Figyelt kérdés
Vettem egy bringát 1 éve és most kiakartam szedni a teleszkópot hogy átnézzem és szervizeljem de nem tudtam kiszedni mert észrevettem hogy az előző tulaj elnyalta a stucni csavarjait.A vásárláskor nem vettem észre. Hogy lehetne kiszedni?2012. júl. 29. 21:06
2/9 A kérdező kommentje:
de úgy nem lesz baja a stucni menetének ?
2012. júl. 30. 05:22
3/9 anonim válasza:
HA fúrod akkor a stunci kuka. Én anno wd40el és egy lapos csavarhúzóval feszegettem ki egy ilyen csavart.
4/9 anonim válasza:
nem a magátmérővel kell fúrni... de a fejbe próbálj meg hornyot reszelni és lapossal kitekerni
5/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy süllyesztve van a feje
2012. júl. 31. 08:50
6/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=mbV4PcbhHAQ
utálom a tvshop ot de ezt az egy dolgot örülök, hogy apám megrendelte, mert nem hülyeség...
7/9 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi,most gondolkozok hogy átfúrjam-e a csavart és akkor kuka a stucni vagy rendeljek egy ilyen szettet,csak sokallom érte a 6000ft-ot de kb ugyanennyit ér a stucnim is
2012. júl. 31. 22:41
8/9 anonim válasza:
6! egy jól befeszült csavart ezzel sem húzol ki. ránézésre valami gagyi vödörfülacélnak tűnik.
9/9 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam , de szerintem egy próbát megér de nem a teleshoptól rendelem hanem inkább ebayról
2012. aug. 1. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!