Az ciki, hogy férfi létemre női biciklit vettem?
dehogy ciki, csomó férfi jár női bringával, meg is értem őket, engem is zavarna a váz....pl ha csinosban jár egy férfi bicóval dolgozni kifejezetten fura lehet rá felugrani :D
szóval emiatt ne izgulj
felér egy kámingáuttal :D ne szégyelld...
amúgy vannak alacsonyított vázú városi bringák, a hozzád hasonló tajgetoszpozitív egyedeknek...
Akinek egy női bicikliről is a bvzik jutnak eszébe, az asszem már mentehetlen, ide még talán jelentkezhettek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..
Nekem is volt női csepel versenyem, mert bagóért megkaptam és nem volt épp bringám. Kit érdekel, viszont a cementes zsákot sokkal könnyebb hazatolni vele :)
De mondjuk intenzívebb terepi használatnál a férfi váz előnyösebb lehet.
Egyáltalán nem tartom cikinek, mondjuk én nő vagyok, de már gondolkodtam is rajta, hogyha valaki esetleg bicóval járna munkába és a munkahelyén nem tolerálják a szabadidőnadrágot, annak szép kis mutatvány a nyakába emelni a lábát, úgy, hogy a naci ülepe is egybemaradjon...
Különben is, azt hittem, hogy a ciki-nem ciki kérdéssel 17 év felett nem szokás foglalkozni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!