Ugye ezen a kerékpáron olajteleszkópvan?
Nem. Sima rugós vacak, visszaút-csillapítás nélkül. Ehhez képest még egy merev villával is jobban jársz, mert azzal kevesebb a gond.
Ebben az árkategóriában ne is várj mást. Ez a bicikli egyébként is túl van árazva szerintem.
minőségi 21" könnyített Hi-Ten acélkeret - sima noname acélváz, olcsó bicikli ebből van
teleszkópos első villa - ez konkrétan egy sz@r
masszív acélkormány - hát persze
biztonsági reflektorok a jobb láthatóság miatt - alias macskaszem
26" könnyű alumínium felni - azért azt meg kell nézni, hogy duplafalú-e, vagy pedig nem azt kapod, amit a képen látsz, hanem valami teszkógazdaságosat
26" palást - palástja a királynak van, a hengernek, meg néhány gépelemnek, kerékpárnál nem találkoztam még ilyesmivel, lusta vagyok gondolkodni, mire utalhatnak ezzel
21 áthidaló - most miaf@szom van, gugli fordítót használtak?
hatékony első és hátsó V-brake Winzip fék - na most minden olcsó montin V-fék van. Nem számít extrának, mivel a cantis fék nagyrészt kiveszett (ciklokrosszban még van, de eltűnik, mihelyt engedélyezik a tárcsát), a patkófék az országútik tartozéka, a tárcsafék meg drágább :)
Shimano Tourney váltó és hátsóváltó - a shimano legolcsóbb, belépőszintű szériája
ergonomikus kerékpár nyereg - most mutassál nekem nem ergonomikusat.
a kerékpár 10 éves kortól ajánlott - főleg gyereket nem ültetnék rá. Ők a társadalom legveszélyeztetettebb rétege, és alátenni egy ilyen ipari hulladékot...
a kerékpárhoz ajánlott maximális testmagasság: 185 cm - 185 cm-es 10 éves. Biztosan van ilyen, de azért elég kirívó eset.
a kerékpár súlya: 17 kg - most erre mit mondjak? A '89-es évjáratú csepel marathon sztáromat is sikerült olyan 13 kg körül tartani :)
65.000.- Ft-ért már rendes biciklit is vehetnél, nem ezt az olcsó marketinggel körültekert ipari hulladékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!