Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Aszfaltra külső?

Aszfaltra külső?

Figyelt kérdés

MTB-re kellene egy 26x2,4 vagy szélesebb külső, főleg városban járok, néha terepen, de tényleg csak nagyon néha, szóval nem az a fő szempont, de ha van olyan gumi, ami ott is "elmegy", akkor az is jöhet. Olyan kellene, amit pl. télen is tudnék használni, és esőben.

Ezen kívül lenne pár kérdésem:

-akármilyen széles gumit fel tudok rakni előre-hátra, vagy a váz és a villa befolyásolja ezt (beleér vagy hasonló?

-a mostani külsőm 26x2,1-es, a belsőt nem tudom milyen, egy szélesebb gumiba jó a mostani belső?

2012. júl. 13. 15:37
 1/6 A kérdező kommentje:
A felni Mach1 Exe.
2012. júl. 13. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy ha városban jársz főleg, akkor miért akarsz még az eddiginél is szélesebb gumit? Városba már a 2,1-es is túl széles.
2012. júl. 13. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért, amint már említettem, terepre is el szoktam nézni, és ott vékony gumival, ami aszfaltra van, nem nagyon tudok mit kezdeni.
2012. júl. 13. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Értem, ugyanakkor egy 1,9-től fölfelé már minden gumi használható terepen, ha a mintázata engedi. Ehhez nem kell 2,4, ami viszont városban szívás. Ráadásul azt is írtad, hogy városban használnád többet, ergo a kompromisszumos méretet inkább lefelé kéne módosítani, nem felfelé.
2012. júl. 13. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:

felejtsd el. egy aszfalt gumi borzalmas szenvedés terepen. míg egy terepgumival probléma nélkül tudsz aszfalton is menni, ha nem is olyan simán...

amúgy continental cityride

2012. júl. 13. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Scwalbe Smart Sam, 2.1-es, univerzálisan használható :)

Sajna nem defektvédelmes, de amúgy jó kis külső :)

Nem tudsz akármilyen széles külsőt felrakni. Gondolj bele..egy 20 centis dolog nem fog beférni egy 10 centis dolog helyére...Kivéve néhány esetet..khm ;)

A mostani belsőd jó szélesebb gumiba is, már normális keretek között :)

2012. júl. 13. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!