Szeretnék építeni egy elektromos kerékpárt (? ) Többi lent
A vállalkozó kedved szimpatikus, de azért ez sztem egy kicsit nagy falat lenne :) Eleve ha jól tudom, a fűnyíró motorok 230V váltóáramról mennek, neked meg van 12V egyen... kell egy 1000W-os inverter, nem olcsó mulatság.
Másik, még ha rá is tudod tenni (végül is a Dongó motor is kb. hasonló kaliber), akkor is kapsz egy mopedet, ami bringának dögnehéz, motoros üzemmódban megy kb. 40-nel, és ha a rendőr meglát, akkor rögtön kiszúrja a turpisságot, ha másról nem, a sebességről (de azért külsőre is fel fog tűnni, hogy ezt nem a teszkóban vetted) Mivel smkp-nak számít, eleve nem is vezetheted.
Ha rám hallgatsz, veszel egy jóféle outit, a motort meg a saját lábaidban kéne kifejlesztened. 13 éves koromban én is mentem simán 40-nel egy 10sebis Csepel Apollóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!