A mountain bikeosok miért nem összteleszkópos biciklivel mennek a hegyeken? (bőveben lent)
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé megfogott ez az extrém sport,és itt a környékemen lenne is lehetőség ezzel foglalkozni,de arra lennék kíváncsi hogy a mountain bikeosok miért nem összteleszkópos biciklivel mennek? Nem lenne egyszerűbb?Sokat jelent szerintem a legéscsillapítás hiszen a nagy buckákon nem valami kényelmes átmenni egy sima első teleszkópos biciklivel...2012. júl. 8. 13:10
1/5 anonim válasza:
Milyen hegy?
Az összteleszkóp DH-ra való...leszámítva az AM bicajokat, amik viszont nem kicsit drágábbak...
Azon kivül egy Hardtail-t könnyebb is hajtani..
A buckákra meg vannak technikák...
2/5 A kérdező kommentje:
ezt magyarul eltudnád mondani?
2012. júl. 8. 20:11
3/5 anonim válasza:
az összteleszkóp, valóban dh ra való, tehát a hegyről lefelé... amennyiben felfelé mész azon a hegyen a teleszkópok, a rugózás miatt rengeteg mozgási energiát elnyelnek és sokkal nehezebb vele haladni...
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Ezen mi nem érthető?
Beleraktam 2 angol kifejezést mondjuk, de szerintem ez hétköznapi...
Hardtail: Merevfarú
AM: All Mountain
DH: Downhill
5/5 anonim válasza:
Hát ha van az embernek annyi pénze rá akkor megteheti, hogy összteleszkóposat vesz. Én mondjuk nem vagyok oda érte és pénzem sincs olyanra, nekem nagyon jó ami van Caprine Greenway (csak elől teleszkópos, elég az nekem)... és ha nagyon buckás terepen megyek, akkor állok a pedálokon úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!